ÚJ TERMÉK

BIZALOM A TEXTILBEN

TEVIRA CS alapanyag

 

 

STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Mindez garantálja, hogy a textil nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.

A "Bizalom a textilekben" címkével ellátott termékek hatékony védelmet nyújtanak allergiás anyagok, formaldehid, nehézfémek, például nikkel vagy tiltott lágyítók (flatálok) ellen. Nyugodt szívvel alkalmazható gyerekszobákban is.

Az OEKO-TEXtesztcímke szinte fontos támogatást nyújt az értékesítési érvelés során. Az OEKO-TEXSTANDARD 100 minősítést minden évben el kell végezniük a gyártóknak, azt folyamatosan ellenőrzik.

Minősítés megszerzése nagyon költséges, ennek is köszönhető, hogy a távol-keleti textilek a gyártásuk során felhasznált anyagok, technológiájuk és áruk miatt nagyon ritkán felelnek meg ezeknek a kikötéseknek.

Trevira alapanyag gyártási technológiájának köszönhetően antibakteriális tulajdonsággal is rendelkezik, mértéke nincs bevizsgálva.

A fenti tulajdonságok miatt a repülőgépgyártásban is a Trevira alapú textileket használják.

A SILENT HARMONY nagyszerűen ötvözi a finom textilhatást kifinomult technikai funkciókkal. A Trevira CS termékek a kiváló hangnyelő jellemzői által ideálisak egy kellemes, belső atmoszféra megteremtéséhez. Az elegáns, bordázott textúrák esztétikus megjelenést kölcsönöznek, ezzel hangsúlyt adnak a környezetében lévő más, magas minőségű berendezésnek.

További információval, árajánlattal szívesen állunk a rendelkezésére.

 

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!