Napellenzők

Napellenzők a minőség és stílus jegyében

Az Atenád által forgalmazott napellenzők egyedivé és stílusossá teszik az Ön kertjét is

Ön is szívesen választana olyan napellenzőt, amely alá akár sok év után is szívesen ülhet ki ha vakítóan süt a nap de még mindig ugyan olyan hangulatos és szép mintha csak tegnap vásárolta volna?
Nagyon bosszantó tud lenni az, amikor a gyönyörű kertünkben megvásárolt napernyőnk néhány év elteltével egyszer csak megcsúnyul, kifakul, vagy a szerkezete feladja a szolgálatot és összecsuklik.

Ismerjük a mondást, miszerint kétszer fizet az, aki gyorsan fizet!
Sokan úgy gondolják, hogy egy napernyő vásárlásánál ha megspórolnak 10-20 ezer forintot, akkor milyen jól jártak. Ők azok, akik 1-2 év múlva veszik csak észre, hogy milyen jó is lett volna, ha akkor a jobb minőség mellett döntenek.

Napellenzők felszereltsége: Ön 2 típus közül választhat

Alapkivitelű napellenzők


Igen kedvező árfekvésük miatt nagyon közkedveltek. Ezek a napernyők az Ön igényeihez alkalmazkodva egyéb extrákkal is kérhetők, például egyedi színeket választhat vagy megrendelheti kényelmes távirányítású működtetéssel ami igazán kényelmessé teszi használatukat.

Német gyártmányú, PRÉMIUM napellenzők


Ezek a különleges napellenzők új fejlesztésű megoldásai olyan előnyöket biztosítanak, amelyekre eddig egyik napellenző sem volt képes.

Képzeljük el, milyen előnyt jelentene számunkra, ha a napellenzőnk által biztosított kényelmet a szeles időben is ki tudnánk használni, ha nem kellene attól tartanunk, hogy vajon a rögzítés elég stabil-e ahhoz, hogy biztonságos legyen vagy arról, hogy a napernyőt hogyan fogjuk tisztán tartani, hogy megőrizze szépségét és színét.
Az Atenád által forgalmazott prémium napellenzőkkel ezek a problémák már a múltté.

Egy minőségi textil sokáig megőrzi eredeti szépségét és minőségét.

Az Atenád által forgalmazott napernyők ezért magas műszaki tartalmú anyagokból készülnek, időjárásálló kivitelűek, UV stabilak egyes típusok pedig öntisztuló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por, szennyeződés, folyóvíz, esővíz nem tapad, nem ragad meg rajta.
A széles színválasztéknak köszönhetően pedig Ön igényeihez és kertjének hangulatához igazíthatja napernyőjét. A napellenzők alumíniumszerkezete bármilyen RAL színben rendelhető, így tökéletesen illeszthető épületének külső homlokzatához.
Ha tovább szeretnénk fokozni a kényelmünket, választhatunk extra kiegészítőket, mint például beépített világítást vagy fűtőtestet ezáltal olyan atmoszférát tudunk a teraszunkon teremteni, amely igazán meghitté, komfortossá teszi a szabadon töltött időt.

Nézze meg a napellenzőkről készült rövid videónkat!

 

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!