KÖMMERLING ablak

Válasszon ablakot a környezetvédelem jegyében!

 

Célunk, hogy magabiztosan és lelkiismeretesen ajánljuk az ökológiailag és gazdaságilag fejlett professzionális nyílászáróink közül, hiszen a KÖMMERLING kötelezi magát, hogy a régi PVC ablakokat és gyártási maradékokat a működő alapanyag körforgásba visszajuttatja, így a termékek környezetbarát mivolta már a nyersanyagok kiválasztásánál elkezdődik.  A csomagolóanyagok szintén egy zárt körforgásban kerülnek újrahasznosításra.

A PVC profilt Greenline technológiával készítik. Mindez azt jelenti, hogy a termék ólommentes, környezetbarát kemény műanyagot tartalmaz. Gyártás folyamán a profilból a környezetbarát CaZn stabilizátorokkal kivonják az ólmot!

EuroFutur rendszer konstruktívan hozzájárul az energiatakarékossághoz és a környezetvédelemhez. A Kömmerling termékek a GreenLine ® technológia következtében ma megfelelnek a környezetvédelmi követelményeknek.

 

Kömmerling ablakok használatával a holnap Európáját építjük!

 

A Greenline innovációnak köszönhetően a Kömmerling nem csak ökológiai fejlődés, hanem az ablakok jobban ellenállnak a külső hatásoknak, a kiváló hőszigetelő tényezőjük mellett. Jellemző a profiloknál a selymes, szatén fényes külső héjazat és a megfelelő keménység. Ezek a tulajdonságok a gyártó gondos odafigyelésének és a kalcium-cink stabilizátorok hasznos tevékenységének tudhatók be.

 

 

Egy adott nyílászáró fából történő előállítása lényegesen nagyobb energia szükségletet igényel, így elmondható, hogy a műanyag ablak előállítása környezetbarátabb megoldás. Nem beszélve a káros felületkezelő anyagok használatáról.

A profilok újrahasznosításával 90%-al csökken üvegházhatást okozó gázok kibocsátása! Mérnökeink folyamatosan dolgoznak azért, hogy új generációs termékeink kiváló műszaki tartalommal bírjanak!

A jövő nyílászárója már MOST az Öné lehet!

 

 

Cégünk - a Fészekrakó 96. Bt. - elkötelezett híve a minőségnek, így megtisztelve érezzük magunkat, hogy a Kömmerling nyílászárók direkt értékesítői, és szakkereskedői lehetünk.

 

Az almenü-pontok alatt részletesen tájékozódhat az Kömmerling nyílászárók vonatkozásában:

CLASSIC 76 nyílászárók:

http://www.etikpont.hu/classic-76

 

PREMIUM 88 nyílászárók:

http://www.etikpont.hu/premium-88

 

 

További részletes információ vonatkozásában kérem keresse fel üzletünket (Keszthely, Bercsényi M. u. 72.), vagy küldjön üzenetet, és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

 

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!