Kerti árnyékolók

Kerti árnyékolók a minőség és stílus jegyében

Az Atenád által forgalmazott Renson és Markilux kerti árnyékolók egyedivé és stílusossá teszik az Ön kertjét is

Az általunk elérhető kerti árnyékolók közül 3 típust ajánlunk a figyelmébe, de válassza is bármelyiket, méltán büszke lesz kertjére, udvarára és nyugodtan számíthat az ismerősök, szomszédok elismerő szavaira.

Renson ALGARVE® kerti árnyékoló

Az Atenád által forgalmazott Renson Algarve teraszárnyékoló az alaptípus. Az Algarve csak az Atenád pliszé szúnyogháló rendszerrel bővíthető, ezen kívül más egyéb bővítési lehetőség nincs. Műszaki paraméterekben természetesen megegyezik a Camargue árnyékolóval. Az Algarve azoknak kiváló választás, akik “csak” egy stílusos teraszárnyékolót szeretnének a teraszukra vagy a kertbe.

Ha Ön Algarve kerti árnyékolót vásárol, akkor a minőségre szavaz és az elegáns, meghitt otthon megteremtése mellett dönt.

http://www.atenad.hu/kerti-arnyekolok/algarve/

 

 

Renson CAMARGUE® kerti árnyékoló

Az Atenád által forgalmazott Renson Camargue kerti árnyékoló bővíthető típus. A Camargue sorolható, azaz végtelenségig bővíthető, így bármilyen méret elérhető vele és egy olyan kompakt rendszert foglal magába, ahol az alumíniumvázba tökéletesen elrejthetők mind az oldalárnyékoló sínek az elektromos vezetékhálózat illetve az egyedi kiegészítő elemek (LED világítás, hangszórók, fűtőtest).

A Camargue kiváló választás annak, aki nagyobb terület árnyékolásában gondolkodik és komolyabban bővíteni szeretné kerti árnyékolóját.

http://www.atenad.hu/kerti-arnyekolok/camargue/

 

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!