Velux Innováció - Felülvilágító íves üveggel

2017.04.12.

Velux Innováció - Felülvilágító íves üveggel

A világ első ívelt üvegezésű felülvilágítója


A tetőtéri ablakok gyártásában piacvezetőként a lapos tetők világában is megálljuk a helyünket. Májustól egy dekoratív és innovatív megoldásunk válik elérhetővé, az ívelt üvegezésű felülvilágító.

Ezzel a termékkel újradefiniáltuk a lapos tetőbe építhető ablakok fogalmát. Ez a világon az első széltől szélig ívelt üvegezésű, lapos tetőbe építhető ablak. Az innovatív ívelt kialakításnak köszönhetően az esőcseppek könnyedén legurulnak róla, így az ablak a 0 dőlésszögű tetőkön is alkalmazható, és kimeríthetetlen forrása lesz a természetes fénynek és a friss levegőnek. A tetőnek korábban enyhén dőlnie kellett ahhoz, hogy egy tisztán üvegből álló felülvilágítót be lehessen építeni. A VELUX ívelt üvegezésű felülvilágító minden 0 és 15 fok közötti hajlásszögű tetőhöz alkalmas, így teljesen új kialakítási lehetőségeket teremt az építészek számára, ugyanakkor nagy előrelépést jelent az építőanyag-ágazatban.

Ez az új, minimalista, lapos tetőbe építhető ablak nagyszerű választás azok számára, akik lapos tetős épületet építtetnek vagy felújítják lapos tetőjüket, és azt szeretnék, ha az több lenne egy hideg és eső elleni védőpajzsnál. A homlokzati ablakokkal ellentétben, amelyek csak a helyiség egy szegletét képesek bevilágítani, a felülvilágítót a belső tér bármely pontja fölé helyezhetjük, így a lehető legtöbb természetes fényt biztosíthatja a munkához, a pihenéshez, a főzéshez vagy a játékhoz.
Az ablak íve elsőként követi tökéletesen a lapos tetők szerkezetét és dizájnját, így az ablak modern külsőt ad a tetőnek, azoknak ajánljuk, akiknek számít a dizájn és a minőség.

KAPCSOLAT FELVÉTEL

TELJES NÉV *:
E-MAIL *:
megjegyzés / üzenet: *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza