Hírek

Nyári szabadság

2017.05.30. Nyári szabadság

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az Etik Pont nyílászáró üzlet 2017.06.02.-06.11. között ZÁRVA.

tovább

0%-os HITEL pályázatírással

2017.04.19. 0%-os HITEL pályázatírással

PÁLYÁZAT

tovább

Velux Innováció - Otthonirányítás felsőfokon

2017.04.12. Velux Innováció - Otthonirányítás felsőfokon

VELUX INTEGRA® termékek kommunikációja otthonirányítási rendszerekkel


Az áprilistól kapható új VELUX KLF 200 interfésszel szinte minden intelligens otthon- és épületautomatizálási rendszerbe teljes körűen integrálhatók a VELUX elektromos termékek.

tovább

Velux Innováció - Velux okosüveg

2017.04.12. Velux Innováció - Velux okosüveg

VELUX elektrokromatikus tetőtéri ablak


Elektrokromatikus, azaz okosüveg. Mitől okos? Attól, hogy átkapcsolható, szabályozható: bizonyos elektromechanikai tulajdonságok megváltoztatásával, (általában a hordozó felület valamely oldalára felvitt különleges anyagok által) az üveg eredeti fényáteresztő, hőáteresztő képessége, átlátszósága, megváltoztatható. Ez nem fantázia, a VELUX termékválasztékban már elérhető.

tovább

Velux Innováció - Felülvilágító íves üveggel

2017.04.12. Velux Innováció - Felülvilágító íves üveggel

A világ első ívelt üvegezésű felülvilágítója


A tetőtéri ablakok gyártásában piacvezetőként a lapos tetők világában is megálljuk a helyünket. Májustól egy dekoratív és innovatív megoldásunk válik elérhetővé, az ívelt üvegezésű felülvilágító.

tovább

OKOSABLAK

2016.01.07.

Nincs is jobb a természetes fénynél. A napsütés kellemes közérzetet biztosít, a nagy üvegfelületek télen előnyt, nyáron viszont elviselhetetlen terhet jelentenek. Vajon meg lehet mindezt valósítani hagyományos árnyékolástechnika nélkül? A válasz IGEN, mégpedig OKOS-ABLAK segítségével! (forrás: Ajtó Ablak Mutató Magazin)

tovább

Egy átlagos munka menete

2014.10.22.

A tévhitek elkerülése végett szeretnénk tájékoztatni Önt - kedves érdeklődő, hogy egy nap alatt nem lehet a nyílászárókat bontani és beépíteni, visszajavítani, új árnyékolókat (redőny, szúnyogháló) felszerelni, párkányozni, és a takaróléceket felhelyezni.

tovább

Disney és VELUX Álomkollekció

2014.04.10.

Legyen élmény az ágyban töltött idő!
Az új Disney és VELUX Álomkollekció 12-féle Disney-mintás fényzáró rolót foglal magában - melyet kifejezetten gyerekszobákba terveztek.

tovább

A 2014 legnagyobb újítása az új Passzív Termoscudo Minimál Rendszer!

2014.02.19. A 2014 legnagyobb újítása az új Passzív Termoscudo Minimál Rendszer!

TERMOSCUDO - Passzívház ablak

Az innováció, a rugalmasság és állandó fejlődés eredményeként megszületett, egy optikailag keskeny fa - alumínium ablak együttes kifejezetten passzív házakhoz, mely egyedi megjelenést, páratlan formát, külső oldalon minimál keskeny szerkezetet, illetve síkban záródó alumínium borítást biztosít.

tovább